phone
Телефон02 437 37 95

Имунната система - основа на доброто здраве!

Всеки човек има индивидуален тип имунна система с различни особености, активност и потенциал. Имунната система предпазва организма от инфекциозни и други заболявания. Фактори като стрес, преумора, лошо хранене, употреба на антибиотици и други водят до отслабване на имунитета и организмът става податлив към инфекции. Те протичат по-тежко и продължително, а организмът се възстановява по-бавно. Нарушеният имунитет е предпоставка и за злокачествени заболявания. Всички тези особености подчертават нуждата от навременни мерки за подсилване на имунната система, особено при хора с отслабен имунитет.
За силен имунитет специалистите от Програма Имунитет, която включва всичко за имунитета на едно място – продукти, услуги, здравна информация, онлайн консултации, препоръчват природните имуностимулатори от фамилия Имунобор.
Продуктите от фамилия Имунобор са водещи продукти за подсилване на имунната система. Разработени са в отделни серии за бебета, деца и възрастни. Съставът им е прецизно съобразен в съответните направления за засилване на имунната система според индивидуалните особености на имунитета във всяка възраст.

Регистрация

Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.