phone
Телефон02 437 37 95

Често задавани въпроси

Как се поръчва в сайта?
Поръчката в сайта става бързо и лесно, дори без регистрация. Достатъчно е да кликнете върху бутона “Добави в количката” и ще влезете във Вашата виртуална пазарска количка, където се събират всички продукти, които сте си избрали за закупуване. След това трябва само да следвате стъпките, през които ще Ви преведе системата, и да попълните нужните данни. Когато кликнете върху бутона “Финализирай поръчката” заявката Ви е приета.

Как да разбера, че поръчката е приета?

След като сте кликнали върху бутона “Финализирай поръчката” заявката Ви е приета. Допълнително ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката и уточняване на датата на доставка.

Как се извършва доставката на поръчаните артикули?
Посредством куриерска фирма на принципа "доставка срещу подпис". Артикулите се доставят в работно време на посочения от купувача адрес за доставка.

В какъв срок се доставят поръчаните артикули?
Заявената за покупка стока се доставя за големите градове в рамките на 48 часа от момента на постъпването на поръчката. За малките населени места доставката е в рамките на 72 часа.

Извършвате ли доставка в почивните дни?
Доставката се извършва от куриерска фирма “Европът”. Куриерът доставя пратката и в събота, но не работи в неделя и официални празници.

Как мога да заплатя поръчаните артикули?
Посредством наложен платеж т.е. плащане при доставка. При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Мога ли да заплатя на куриера при доставка?
Да. Но е необходимо първо да сте направили заявка и тя да е била потвърдена от наш служител.

Мога ли да заплатя дължимата сума по банков път?
Да. При плащане по банков път  дължимата сума се превежда в указаната от MOMO.BG банкова сметка; тогава при получаването на стоката не дължите плащане на куриера.

Каква е сигурността на данните ми?
Ние никога и при никакви обстоятелства няма да злоупотребим с личните Ви данни. Вашата лична информация никога няма да бъде давана на трети лица, освен ако не е изискана по законов път. Вашата лична информация може да бъде предоставена на трети лица единствено, ако вие сте дали съгласието си за това.

Каква е цената за доставката?
При поръчка над 60лв. доставката е безплатна за цялата страна. При поръчка под 60лв. стойността на доставката е 7лв. за територията на България. Тя се добавя към поръчката.

Мога ли да правя поръчка по телефона?
Да. Поръчката по интернет е най-лесна, но ако нямате E-mail, можете да направите поръчки на телефон 02/437 37 95.

Имате ли фирмени магазини?
Имаме фирмени магазини и щандове (Здраве и природа) в София, Пловдив, Шумен и Сухиндол. В тях може да намерите всички продукти. Предстои откриване на фирмени магазини и щандове в други градове.

Мога ли да поръчам онлайн и да получа стоката от фирмените ви магазини?
Продуктите, представени в сайта, могат да се поръчат онлайн и да се получат чрез куриер или от фирмени магазини и щандове.

Регистрация

Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.