Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Пробиотик и пребиотик – мощна комбинация при и след антибиотично лечение

Дата: 2017-01-12

Комбинацията от пробиотик и пребиотик е най-мощното възможно средство за неутрализиране страничните ефекти по време на лечение с антибиотици и за ускоряване възстановяването на организма след антибиотичен прием. Не е тайна, че лечението с антибиотици не само помага, но и вреди на организма. Неслучайно все повече лекари настойчиво препоръчват то да е съпроводено с прием на продукти за поддържане на чревната флора. А комбинацията от пробиотик и пребиотик е възможно най-доброто подобно средство. Защо?
 
Пробиотик и пребиотик – ползи
 
В сезона на грипа се отбелязва пик на приема на антибиотици. Макар и неприложими срещу вирусния грип, антибиотиците са средство за справяне с бактериалните усложнения. Приемът им обаче унищожава не само болестотворните, но и полезните бактерии (лактобацили), формираща естествената микрофлора в червата. Тези бактерии се означават като пробиотици. 
За бързо възстановяване на чревната флора от “щетите”, нанесени от антибиотиците, се прилагат 2 основни мерки:
• внасяне на допълнителни количества лактобацили в организма
• подпомагане растежа и деленето на полезните бактерии. Основното средство за това е осигуряването на необходимите им хранителни вещества, означавани съответно като пребиотици
Пробиотик и пребиотик може да се приемат не само по време на антибиотично лечение, но и в периода непосредствено след него. Затова хората, които вече са преминали през антибиотична терапия, също трябва да помислят за приема на пробиотик и пребиотик.
 
Пробиотик, пребиотик и имуностимулатор в един продукт
 
Природният продукт Имунобор Биотик/Imunobor® Biotic съчетава позитивното действие едновременно на пробиотик и пребиотик. В състава му са включени лактобацили (пробиотик) и бета глюкан (пребиотик) с който те се хранят. В рамките на месец януари електронен магазин Momo.bg дава възможност за закупуване на Имунобор Биотик на промоционална цена. Това е достъпна възможност за всеки приемащ или доскоро приемал антибиотици да се справи бързо с негативните им последици. Освен това бета глюкан като доказан имуностимулатор засилва защитните сили на организма за превенция на опасните бактериални усложнения.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти