Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Aктивната сила за детската имунна система!

Дата: 2015-10-13

Вече започнаха настинките, а и по-сериозните дихателни инфекции при деца и възрастни. Прави впечатление, че децата, които още от началото на месец септември са започнали прием на Имунобор Кидс Сироп са здрави.

Имунобор Кидс Сироп е средство на първи избор за имуно-профилактика не само при често боледуващи деца, а при всички, тъй като в детските колективи – детски градини, училища и други много бързо става заразяването, а вирусите са изключително изменчиви.

Имунобор Кидс Сироп използвам още и след боледуване и при бактериално носителство с отлични резултати.

Когато вече има разболяване при първи симптоми на настинка или грип се  започва прием на Имунобор Кидс Актив Сироп. Този сироп е обогатен с активна форма на витамин C, благодарение на който животът на имунните клетки се удължава, увеличава се устойчивостта на детския организъм спрямо вируси и не се достига до тежко боледуване и усложнения.

Имунобор Кидс Актив Сироп повишава ефективността на лечението, съкращава периода на боледуване и намалява необходимостта от антибиотично лечение.

Имунобор Кидс Актив Сироп действа бързо, още в първите дни на инфекцията, но аз го препоръчвам за 3 месеца, така че да се обхване периода от първите симптоми на инфекцията до възстановяването!

Имунобор Кидс Актив и Имунобор Кидс Сироп са с повишена ефикасност благодарение на патентована съставка  микронизиран бета глюкан с най-висока чистота 93%. Те са подходящи и при деца с алергична нагласа, тъй като са с отличен профил на безопасност!

Приемат се удобно и лесно – до 8 годишна възраст по 1 мерителна лъжичка от 5 мл еднократно дневно на гладно, а след 8 години – по 10 мл.

Имунобор Кидс Актив и Имунобор Кидс Сироп се предпочитат от децата, тъй като са с приятен вкус на натурални диви ягоди!

В практиката си на педиатър и семеен лекар имам богат опитс продуктите от група Imunobor Kids, тъй като чрез тях намирам решение за имунитета на всяко дете преди, по време и след боледуване!

 

Д-р Албена Зяпкова, педиатър - 30 ДКЦ

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти