phone
Телефон02 437 37 95
Топене на мазнини и топене на килограми – шанс 2 в 1

Топене на мазнини и топене на килограми – шанс 2 в 1

С отминаването на зимата все по-актуална става темата за бързото и ефективно топене на мазнини, горене на калории и топене на излишни килограми. В тази връзка искаме да подчертаем, че за гарантиране на ефекта и безопасността на процеса, е добре да разчитате единствено на качествени продукти за отслабване.
Топенето на мазнини е естествен процес, настъпващ при нужда от допълнителна енергия за организма. Най-ефективно се топят мазнините в случаите, когато енергийният баланс на тялото трайно се измести от процес на складиране на енергията към процес на набавянето й чрез изгаряне на отложените мастни депа. При нормални обстоятелства това състояние настъпва в 2 основни случая:
• когато се намали приема на калории с храната
• когато се повиши физическата активност и се горят повече калории, отколкото се приемат
Редица клинични проучвания и богатата медицинска практика в последните години обаче показват, че за интензивно топене на мазнини, особено в областта на корема и талията, може да се разчита на още една възможност. Електронен магазин Momo.bg предлага от тази съвременна възможност да се възползва всеки, търсещ ефективни начини за топене на мазнини и излишни килограми.
Топене на мазнини и на излишни килограми – бърз двоен ефект
Всеки може да се възползва от актуалната промоционална оферта за закупуване на природния продукт Калорекс/Calorex®, който доказано ефективно топи мазнините на корема и талията. При поръчка на 4 опаковки Калорекс ще получите още 1 опаковка като подарък. Това ще даде възможност за 15 допълнителни дни на прием на Калорекс, с което ефектът ще бъде още по-видим и удовлетворяващ.
С Калорекс излишните килограми вече няма да ви притесняват! С покупката на Калорекс ще откриете доказано безопасен продукт!

Регистрация

Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.