phone
Телефон02 437 37 95
Ако грипната епидемия е близо, дръжте Гриполек по-близо!

Ако грипната епидемия е близо, дръжте Гриполек по-близо!

Според актуалните данни на Министерството на здравеопазването се очаква тази зима грипна епидемия да бъде обявена през месец януари. С всяка изминала седмица се наблюдава трайно и постоянно увеличаване на броя на грипно болните. Това налага винаги да имаме под ръка мощно средство против грип. В тази връзка електронен магазин Момо.bg ви предоставя възможност да си набавите най-бързо действащият противогрипен продукт.
Най-мощната противогрипна защита по време на грипна епидемия
Макар още да не е достигнало епидемиологични размери, разпространението на грипа застрашава пряко всеки от нас. Инкубационният период е много къс. Първите симптоми на заразяване се появяват понякога още през първия ден след контакт с болен. Лечението при грип е предимно симптоматично и е толкова по-успешно, колкото по-навреме започне.
Още при първи симптоми на грип и настинка всеки може да разчита на мощната комбинация от съставки на Гриполек/Gripolek®. Те действат директно за засилване на имунитета, облекчаване на болката и намаляване на възпалението.
Бързият и мощен ефект се дължи на витамините от група B, метилсулфонилметана (МСМ) и буферираният витамин C, който се усвоява изключително лесно, щади стомашната лигавица и засилва ефекта на МСМ.
Не пропускайте възможността да снабдите домашната си аптечка с това мощно средство срещу грип, за да ви бъде под ръка още при първи грипни симптоми.

Регистрация

Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.