Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Внимание: грипът вече атакува, вземете мерки!

Дата: 2016-10-19

Вече усещаме есенното застудяване, но все още не се отчита бум на острите респираторни инфекции. Въпреки това броят на страдащите от грип и остри респираторни заболявания отчетливо нараства в последните седмици.

Какво сочи актуалната епидемиологична справка за боледуващите от грип в страната?

Актуалните за втората седмица на октомври данни на Министерството на здравеопазването показват, че у нас са регистрирани около 2500 случая на грип и други остри респираторни инфекции. Тази справка показва сериозен ръст на заболеваемостта. През последната седмица на септември с грип са били около 900 човека, а през първата седмица на октомври – около 1700. Очаква се случаите на грип да зачестяват още повече в близките седмици.

Специалистите посочват, че за момента в основата на заболяванията стоят три грипни щама, които са се срещали и миналата година. Грипните вируси са силно адаптивни и фактът, че срещу тези щамове е прилагано лечение и миналия зимен сезон показва, че те може да са развили резистентност към широко прилаганите противовирусни препарати. Затова препоръката на специалистите е да се разчита на основните превантивни стъпки. Те включват добра лична хигиена и стимулиране на имунната система, особено с качествена имунопрофилактика.

Най-застрашени са децата! Помислете за подсилване на детския имунитет

Официалните епидемиологични данни показват, че най-висока през октомври е заболеваемостта сред децата до 4-годишна възраст. Само за изминалата седмица в този възрастов диапазон са регистрирани около 300 случая на грип.

Следва групата на децата на възраст между 5 и 14 години. Установените случаи на остра респираторна инфекция при тях са 163 за изминалите 7 дни.

Тези данни са повод да напомним за нуждата от поддържане на силна имунна система при децата през есенно-зимния период. В тази връзка електронен магазин Momo.bgпредлага уникална възможност за всеки загрижен родител. Възползвайте се от специалните ни промоции на продуктите от серия Имунобор Кидс:

Имунобор Кидс Сироп – имунопрофилактика за най-малките деца !!!!

При покупка на 4 опаковки Имунобор Кидс Сироп получавате още 1 опаковка подарък и подарък - играчка. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

Имунобор Кидс Актив Сироп – за първи симптоми на инфекция при най-малките деца

При покупка на 4 опаковки Имунобор Кидс Актив Сироп получавате още 1 опаковка подарък и подарък - играчка. Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества.

Имунобор Кидс Капсули – имунопрофилактика за ученици

При покупка на 3 опаковки Имунобор Кидс Капсули, ще получите още 1 опаковка подарък. Промоцията е валидна до 31.10.2016 г.

За всички възрастни имаме също специално предложение:

Имунобор Бронхо за имунопрофилактика при дихателни инфекции 

При покупка на 3 опаковки ще получите още 1 опаковка подарък. Промоцията е валидна до 31.10.2016 г.

Възползвайте се от нашите атрактивни промоции и си осигурете качествена имунопрофилактика с доказани природни продукти!

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти