Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Грижа за кожата през лятото – не я забравяйте!

Дата: 2016-08-15

Прекаленото излагане на слънце през лятото може да се превърне в най-големият враг на кожата. Затова е добре ежедневно да полагате грижи за кожата си с иновативни дермокозметични продукти, които електронен магазин momo.bg предлага на вашето внимание.

Грижа за кожата – как влияе слънцето?

Вредната радиация, която слънцето излъчва е видима, ултравиолетова и инфрачервена. Инфрачервените и видимите лъчи са полезни, защото осигуряват светлина и топлина. Ултравиолетовите обаче са с вредно влияние в зависимост от дължината на вълната - UVA най-дълга, UVB средна и UVC най-къса. UVB и UVC са най-вредните слънчеви лъчи. Освен, че са неблагоприятни за кожата, те вредят на Лангерхансовите клетки, които са важен компонент на имунната система и се намират в дълбоките слоеве на епидермиса. Вследствие на това вредно влияние ефективността на имунната система намалява, а кожата става уязвима към вируси и бактерии.

За гарантирана защита на кожата от UV лъчите изберете иновативен продукт с активна съставка цинков оксид

За предпазване на кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи дермокозметична серия ДжинДжира/GinGira® предлага емулсия с активна съставка цинков оксид - ДжинДжира АлбаБебе/GinGira Alba® Bebe. Благодарение на подходящо подбрания и балансиран състав продукта успокоява и защитава кожата, като същевременно я хидратира максимално. Всеки един продукт от дермокозметика ДжинДжира е достъпен в нашия електронен магазин momo.bg.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти