Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Имуностимулатори за деца, които да ползвате целогодишно

Дата: 2016-06-15

Настинка, кашлица, висока температура при деца и бебета – това са оплаквания, с които родителите се сблъскват не само през зимата. Опасността от вирусни и бактериални инфекции при децата далеч не изчезва с настъпването на по-топлия период на годината. Напротив. Нуждата от прием на имуностимулатори за деца е толкова наложителна сега, колкото и през зимните месеци на често боледуване от грип и настинка.

Имуностимулатори за деца – защо са нужни и през лятото?

Качествените имуностимулатори за деца могат да осигурят защита не само от бактериална и вирусна инфекция. В допълнение те:

  • улесняват справянето с разнообразни алергични реакции
  • ускоряват процесите на зарастване на рани
  • действат общоукрепващо и тонизиращо на детския организъм

Това затвърждава нуждата от прилагане на имуностимулатор за деца и бебета дори през лятото. Именно това е периодът, когато алергия, простуда, висока температура и течащ нос се разпространяват лавинообразно сред децата и нарушават както тяхното, така и на техните родители спокойствие. Това изисква родителите да се спрат на качествен и максимално ефективен продукт за повишаване на имунитета на децата. Приемът на такъв продукт ще засили защитните сили на детето и ще му помогне да се справи с различни болестни състояния през лятото без да се налага да се приемат антибиотици.

В полза на родителите – качественият имуностимулатор за деца сега е още по-достъпен в Momo.bg

Momo.bg продължава да улеснява достъпа до най-качествените продукти за подсилване на имунитета при деца и възрастни, а за да затвърдим нуждата от прием на качествен имуностимулатор за деца през цялата година, правим водещия такъв продукт още по-достъпен през лятото.

Имунобор Кидс Актив Сироп/Imunobor®Kids Aktiv Syrup може да бъде поръчан на най-добра цена от потребителите на momo.bg. Те могат да бъдат спокойни, че осигуряват на децата си прием на витамин С в комбинация с най-мощния природен имуностимулатор с доказан механизъм на действие – бета глюкан в микронизирана и най-лесна за усвояване форма. Имунобор Кидс Актив Сироп е това, от което детския организъм се нуждае, за да се преборят пролетните и летни алергии, да се намали честотата и тежестта на боледуване независимо от сезона.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти