Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Забравете за острата уроинфекция с Имунобор Уро Акут

Дата: 2016-02-29

Фамилия Имунобор отдавна се е превърнала в синоним на цялостна и природосъобразна грижа за общото ни здраве. Оставайки верни на стремежа си в тази насока, с удоволствие представяме новия продукт на фирма Борола – Имунобор Уро Акут/Imunobor® Uro Akut– ефективно решение за всеки, страдащ от остра уроинфекция.

Остра уроинфекция – цистит, уретрит, пиелонефрит – много форми, едно решение

За науката отдавна е известно благоприятното влияние на Американската червена боровинка (Cranberry) при случаите на инфекция на пикочните пътища (уроинфекция). Днес, на базата на богатия опит от клинични проучвания, ние разработихме нова и много по-мощна форма на екстракта от Американска червена боровинка. В състава на Имунобор Уро Акут е включен екстракт от Cranberry, оптимално стандартизиран към проантоцианидин (РАС) тип А. Оптималната стандартизация гарантира, че в 300 мг екстракт се съдържат 36 мг проантоцианидин тип А.

Цистит, уретрит и пиелонефрит, като форми на уроинфекция, се предизвикват от бактерии от вида E.coli в пикочните пътища и адхезията (прикрепянето) им по уринарната лигавица. Проантоцианидин тип А, в концентрацията, включена в Имунобор Уро Акут, доказано предотвратява захващането на бактериите за лигавицата на уринарния тракт. Това обрича бактериите на невъзможност да колонизират пикочните пътища, улеснява изхвърлянето наурината и осигурява живот без уроинфекции.

Имунобор Уро Акут – доказана ефективност при остри уроинфекции

Разработването на Имунобор Уро Акут е плод на задълбочени клинични проучвания. Те доказаха, че продуктът е с висок профил на безопасност, подходящ за прием дори от деца и бременни жени, при всички случаи на остра уроинфекция – цистит, уретрит, пиелонефрит, включително и при пациенти, подложени на катетеризация.

Приемът на 2 растителни капсули дневно при възрастни и 1 растителна капсула дневно при деца осигурява достатъчно количество проантоцианидини от тип А за пълна защита от уробактерии и успешно овладяване на остра уроинфекция.

Разработването на Имунобор Уро Акут е голяма крачка към осигуряване на здрава и устойчива лигавица на уринарния тракт и още една стъпка към подобряване на вашето здраве – основната цел на фамилия Имунобор.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти