Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Преборете махмурлука, изживейте пълноценно празниците!

Дата: 2015-12-22

Празничните дни винаги се свързват с последствията от богатите трапези. Отвсякъде се чуват призиви да се храним разумно и да не претоварваме стомаха си. От друга страна обилното похапване някак естествено се допълва и от обилно пийване.

Затова ние ще ви напомним, че прекаляването с алкохола също може да подложи организма на изпитание. Ще се въздържим обаче от баналното напомняне, че  консумацията на алкохолни напитки през празничните дни трябва да е в разумни граници. Вместо това ще ви предложим продукт, който ще олекоти значително вашето състояние тогава, когато напълно оправдано сте си позволили да пренебрегнете този съвет и сте в плен на махмурлука.

Махмурлукът наистина може да ви превърне в свой роб, но ние ще ви предложим сигурна подкрепа за бързо връщане на свободата

Ако сте прекалили с тежките и мазни храни и сте ги гарнирали с доволно количество спиртни напитки, а ден-два по-късно сте повторили процедурата, напълно естествено е защитните сили на организма ви да са на ръба. Прекомерната консумация на алкохол води до бързо изчерпване на водноразтворимите витамини, обезводняване, интензивна продукция на свободни радикали, недостиг на антиоксиданти, нарушения в киселинно-алкалния баланс на тялото. Накратко – организмът излиза извън релси. Всички тези последствия от прекаляването с алкохолната консумация може да бъдат неутрализирани с приема на един специален продукт.

Махмурлукът може да бъде победен с Махмурлек

Махмурлеке продукт, чийто прием е насочен изцяло към възстановяване силите на организма и преодоляване на споменатите по-горе последствия от спиртните напитки. Допълнителен негов плюс е и това, че се приема еднакво успешно при махмурлук и при грип, благодарение на широкоспектърното си действие и широкия кръг на симптоматика, която повлиява.

2 капсули Махмурлек преди или по време на консумацията на алкохол и още 2 по-късно (преди лягане) са средството, с което може да изживеете най-приятните дни от годината така, както подобава на празник – обилно и без да се притеснявата от последствията от прекаляването.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти