Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Децата са най-голямото богатство! Осигурете им отлично здраве!

Дата: 2015-11-10

Раждането на детето е един от най-дългоочакваните моменти в живота на неговите родители. След несравнимото преживяване на първия досег с новопоявилия се на бял свят член на семейството започват и грижите за неговото отглеждане. А те на първо място включват осигуряване на отличното му здраве.

Въпреки, че медицината напредва с всеки изминал ден децата боледуват все по-често. Според специалисти една от причини за това е неконтролираното и неправилно изписване на лекарствени средства. Като друга причина се посочва недостатъчното развитие на детската имунна система или нейното отслабване под влияние на редица фактори.

Както знаем силния имунитет е гаранция за отлично здраве. Ето какво могат да направят родителите, за да повишат детския имунитет и да предотвратят честите боледувания:

1. Много е важно как ще бъде хранено детето. То трябва да получава балансирана и пълноценна храна. Добре е в хранителното меню да се включат храни, осигуряващи основните витамини и минерали, които укрепват и поддържат имунитета на всяко дете. Това са плодовете, зеленчуците, рибата и рибните продукти, киселото мляко, сиренето, кашкавала, пилешкото месо, нетлъстото телешко и свинско месо и др.

2. Специалистите са категорични, че движението е една от основните предпоставки за укрепване на детския имунитет. За да достигнат до всеки орган от тялото елементите на имунната система се нуждаят от добро кръвообращение. Това е възможно чрез редовна мускулна активност. Ето защо, за да бъде детето ви здраво насърчете го да започне да спортува или да върши лека домакинска работа. Извеждайте го навън, нека то да тича, играе или просто да се движи!

3. Ако искате детето ви да има силен имунитет не забравяйте употребата на мощния имуностимулатор от природен произход - Имунобор Кидс Сироп. Той е отлично средство за повишаване на детския имунитет поради високото  съдържание на микронизиран бета глюкан - единствения имуностимулатор от природен произход с доказан и ясен механизъм на действие. След попадането си в организма бета глюкан активира всички клетки на имунната система като по този начин осъществява сигурна защита от всички видове инфекции – бактериални, вирусни и гъбични. Имунобор Кидс Сироп е безопасен при продължителна употреба дори при най-малките. 

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти