Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Започнете с имунопрофилактиката на децата сега, за да ги спасите от инфекции през есента и зимата

Дата: 2015-09-03

Лятото е сезонът на безгрижните детски игри, който обаче минава неусетно и скоро, без дори децата и родителите да усетят, ще дойде есента.По-студените месеци са период и за по-чести простуди и грипове. Място за притеснение обаче няма. Спокойствие за възрастни и малчугани през есенно-зимния период може да осигури успешната профилактика на инфекциозните заболявания. Никога не е рано тя да стартира, а краят на лятото е може би най-подходящият момент за това.

Предлаганите продукти от серия Имунобор Кидс са се доказали през последните години и са спечелили доверието на много грижовни родители, които ще им се доверят и сега. А на тези, които още не са открили изключителната бариерна сила на тези продукти, спираща бактерии, вируси и гъбички, атакуващи детския организъм микроби, ще кажем, че успешната профилактика и укрепването на детския имунитет е приоритет номер едно за всеки родител. Ппродуктите от група Имунобор Кидс са доказано средство номер едно за лечение и профилактика.

Приеман още преди началото на студените месеци на чести боледувания, Имунобор Кидс, във всичките му форми, доказано осигурява усещане за здраве и летно безгрижие, продължаващо дори през есенно-зимния период.

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти