Language: BG
Валута: BGN
 • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Новини

Ново в клиника Борола – бърз тест за количествено определяне на антитела за Ковид-19 и издаване на зелен сертификат!
 

Дата: 18 Ное 2021

Уважаеми пациенти,
В клиника Борола се извършва бърз тест за количествено определяне на антитела за Ковид-19 и издаване на лицензиран зелен сертификат.
За извършване на теста е необходима периферна кръв, която се взема от пръста. Резултатът се предоставя на пациента в рамките на 15 минути.
Лицензираният зелен сертификат се издава, в случай че антителата срещу SARS-CoV-2 от лабораторния резултат са над 150 BAU/ml.
Важно! Лабораторията в клиника Борола е интегрирана с Националната здравноинформационна система!
Зеленият сертификат важи 90 дни от датата на направеното изследване само на територията на България!
Цена на теста  - 35 лв.
Адрес на клиника Борола: гр. София, ул. Цар Симеон 52
Тел: 02/983 62 03; GSM: 0896 775 004; Уеб сайт: www.clinic.bg 
За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или на имейл: contact@clinic.bg

Очаквайте скоро нова разфасовка на Ентан от 50 капсули

Дата: 17 Май 2021

Ентан 50 капсулиУважаеми клиенти,

 

Имаме удоволствието да Ви уведомим за предстоящото пускане на пазара на нова разфасовка на Ентан/Entan®от 50 растителни капсули (Vgcaps), която ще бъде налична в електронен магазин Момо, магазини Здраве и Природа, аптечната мрежа в страната и нашите онлайн партньори.

 

Ентан е универсален кардио-васкуларен протектор и отлично средство за предотвратяване на периферни съдови нарушения и дългосрочни последствия от COVID-19 – мозъчно-съдови увреждания и когнитивни смущения.

 

Ентан предимства:

 • Цялостен и мощен ефект върху всички кръвоносни съдове – артерии, вени, капиляри и лимфни съдове
 • Пълна и рационална комбинация от биофлавоноиди (проантоцианидин, флавон гликозиди и терпин лактони)
 • Над 10 клинични проучвания, които свидетелстват за положителния ефект на Ентан в съдовата патология
 • Иновативна фармацевтична форма - VGcaps (растителни капсули)
 • Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP)
 • Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти
 • Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба
 • Икономически изгоден при продължителен прием

 

Стандартната дозировка на Ентан е по 1 растителна капсула 3 пъти дневно, след хранене, продължително време. При рискови пациенти с диабет, сърдечно-съдови заболявания и др. – постоянно.

 

Екип Момо

Очаквайте скоро новия продукт Имуфлам!

Дата: 12 Яну 2021

 

Уважаеми клиенти,

 

Щастливи сме да Ви съобщим, че съвсем скоро предстои пускането в продажба на най-новият продукт на Борола – Имуфлам/Imuflam®, който ще може да бъде закупен от електронен магазин Момо, магазини Здраве и Природа, аптечната мрежа и нашите онлайн партньори.

 

Имуфлам е научно разработена комбинация от природни съставки (Котешки нокът и Танацетум партениум) с благоприятен ефект върху имунната система и съпротивителните сили на организма,и има следните предимства:

 

 • Помага на организма да се пребори с имунния дисбаланс, възпалението, болковия синдром, алергичната реакция
 • Изключително подходящ за приемв условията на епидемии и повишена заболеваемост
 • Подобрява качеството на живот при хора с хронични заболявания
 • Научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP)
 • Не съдържа изкуствени овкусители и консерванти
 • Много добра поносимост при продължителна употреба


Екип Момо

Оптимална грижа за суха кожа през лятото

Дата: 12 Юли 2019

lipobaza

 

Атмосферните условия през лятото предполагат полагане на специална грижа за суха кожа. Кожните клетки трябва да се овлажнят и подхранят, за да се избегне дехидратацията и неприятното усещане за опъване, последвано от зачервяване, загрубяване и лющене на кожата. Препоръката важи с особена сила за възрастните хора, чиято кожа е по-тънка и е силно уязвима към неблагоприятните фактори на средата.

 

Безценната роля на емолиентите в лятната грижа за суха кожа

 

Лятната грижа за суха кожа започва с употребата на измиващи средства, които предотвратяват изсушаването и дразненето. Следващата стъпка е използването на емолиенти (омекотители). Това са специално разработени за сухата и сърбяща кожа вещества, които я запазват мека, влажна и еластична. Те се различават от козметичните лосиони и кремове за тяло по това, че обикновено съдържат по-малко ароматизатори, консерванти и други дразнещи кожата съставки.

 

Овлажняващите свойства на омекотителите зависят от съдържанието на масла в продукта. Колкото по-високо е съдържанието на масла в емолиента, толкова по-добри са неговите овлажняващи свойства (кожата се хидратира чрез предотвратяване на загубата на вода през нея, а не чрез въвеждане на вода отвън). По правило обикновените овлажняващи кремове са с 30% съдържание на масла.

 

Единственият крем на българския пазар със 70% съдържание на масла, който осигурява първокласна грижа за суха кожа през летните месеци!

 

Липобаза/Lipobase® няма аналог сред останалите овлажняващи средства у нас. Този специален дермокозметичен продукт съдържа 70% липиди, мек парафин и вазелин, което го превръща в идеално омекотяващо средство за ежедневна употреба при:

 • изсушаване на кожата в резултат на атопичен дерматит, контактен дерматит, себореен дерматит
 • други състояния със суха, десквамирана и сърбяща кожа

 

За разлика от повечето омекотители с високо съдържание на масла Липобаза не оставя кожата мазна и лепкава. Добрите козметични свойства и отличната възприемчивост на продукта са постигнати благодарение на технологията на диспергиране на мастните капчици в по-малкото водно съдържание, за разлика от мехлемите, където водата се диспергира в маслото. Именно това придава на Липобаза козметичните свойства на крем.

 

Липобаза рехидратира кожата и възстановява нарушената бариерна функция, заглажда и омекотява грубата, лющеща се кожа, подобрява защитата на страдащите с екзема срещу дразнители и алергени, намалява риска от рецидив. Не съдържа консерванти, ароматизатори и оцветители.

 

Дерматолозите у нас категорично препоръчват Липобаза в следните случаи:

 • за превенция и поддържаща грижа на кожа, склонна към раздразнения и изсушаване
 • като допълнение към основното лечение при екзема (в острите фази Липобаза намалява нуждата от стероиди)
 • лющещи се псориатични участъци
 • поддържащо лечение в междупристъпния период при екзема и псориазис
 • кожа, изложена на дразнители (детергенти, химикали, външни фактори на средата)

 

Минималната употреба на Липобаза е 2 пъти дневно (най-добре да се нанася 3 до 4 пъти дневно). Особено ефективно е използването след баня, върху влажна кожа по цялото тяло. Могат да се използват големи количества. Няма опасност от предозиране. В периоди на пристъпи (обостряния) нормализира хидратирането на кожата. По време на ремисия поддържа нормалното овлажняване на кожата.

Имунобор Протект – нов продукт от фамилия Имунобор!

Дата: 09 Яну 2018

Имунобор Протект
 
 
 
 
Скъпи приятели,
 
Новият продукт от фамилия Имунобор – Имунобор Протект вече е в България и може да бъде закупен от електронен магазин Момо, магазини Здраве и Природа и аптечната мрежа.

Имунобор Протект е мощен имуностимулатор за деца и възрастни във вкусни таблетки за дъвчене и смучене и има следните предимства:

• Осигурява максимална защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции
• Съдържа единствения микронизиран бета глюкан с 93% чистота в таблетна форма
• Има и локално противовъзпалително действие, благодарение на иновативната таблетна форма
• Подходящ имуностимулатор за прием по всяко време на годината и от всички възрастови групи
• Има висок профил на безопасност при продължителна употреба

Повече информация за Имунобор Протект ще откриете тук.

Не пропускайте да посетите и сайт www.imunobor.com и www.imunitet.bg – всичко за имунитета на едно място!

Екип Момо

Топене на мазнини и топене на килограми – шанс 2 в 1

Дата: 21 Фев 2017

http://www.momo.bg/С отминаването на зимата все по-актуална става темата за бързото и ефективно топене на мазнини, горене на калории и топене на излишни килограми. В тази връзка искаме да подчертаем, че за гарантиране на ефекта и безопасността на процеса, е добре да разчитате единствено на качествени продукти за отслабване.
Топенето на мазнини е естествен процес, настъпващ при нужда от допълнителна енергия за организма. Най-ефективно се топят мазнините в случаите, когато енергийният баланс на тялото трайно се измести от процес на складиране на енергията към процес на набавянето й чрез изгаряне на отложените мастни депа. При нормални обстоятелства това състояние настъпва в 2 основни случая:
• когато се намали приема на калории с храната
• когато се повиши физическата активност и се горят повече калории, отколкото се приемат
Редица клинични проучвания и богатата медицинска практика в последните години обаче показват, че за интензивно топене на мазнини, особено в областта на корема и талията, може да се разчита на още една възможност. Електронен магазин Momo.bg предлага от тази съвременна възможност да се възползва всеки, търсещ ефективни начини за топене на мазнини и излишни килограми.
Топене на мазнини и на излишни килограми – бърз двоен ефект
Всеки може да се възползва от актуалната промоционална оферта за закупуване на природния продукт Калорекс/Calorex®, който доказано ефективно топи мазнините на корема и талията. При поръчка на 4 опаковки Калорекс ще получите още 1 опаковка като подарък. Това ще даде възможност за 15 допълнителни дни на прием на Калорекс, с което ефектът ще бъде още по-видим и удовлетворяващ.
С Калорекс излишните килограми вече няма да ви притесняват! С покупката на Калорекс ще откриете доказано безопасен продукт!
 

Пробиотик и пребиотик – мощна комбинация при и след антибиотично лечение

Дата: 12 Яну 2017

Комбинацията от пробиотик и пребиотик е най-мощното възможно средство за неутрализиране страничните ефекти по време на лечение с антибиотици и за ускоряване възстановяването на организма след антибиотичен прием. Не е тайна, че лечението с антибиотици не само помага, но и вреди на организма. Неслучайно все повече лекари настойчиво препоръчват то да е съпроводено с прием на продукти за поддържане на чревната флора. А комбинацията от пробиотик и пребиотик е възможно най-доброто подобно средство. Защо?
 
Пробиотик и пребиотик – ползи
 
В сезона на грипа се отбелязва пик на приема на антибиотици. Макар и неприложими срещу вирусния грип, антибиотиците са средство за справяне с бактериалните усложнения. Приемът им обаче унищожава не само болестотворните, но и полезните бактерии (лактобацили), формираща естествената микрофлора в червата. Тези бактерии се означават като пробиотици. 
За бързо възстановяване на чревната флора от “щетите”, нанесени от антибиотиците, се прилагат 2 основни мерки:
• внасяне на допълнителни количества лактобацили в организма
• подпомагане растежа и деленето на полезните бактерии. Основното средство за това е осигуряването на необходимите им хранителни вещества, означавани съответно като пребиотици
Пробиотик и пребиотик може да се приемат не само по време на антибиотично лечение, но и в периода непосредствено след него. Затова хората, които вече са преминали през антибиотична терапия, също трябва да помислят за приема на пробиотик и пребиотик.
 
Пробиотик, пребиотик и имуностимулатор в един продукт
 
Природният продукт Имунобор Биотик/Imunobor® Biotic съчетава позитивното действие едновременно на пробиотик и пребиотик. В състава му са включени лактобацили (пробиотик) и бета глюкан (пребиотик) с който те се хранят. В рамките на месец януари електронен магазин Momo.bg дава възможност за закупуване на Имунобор Биотик на промоционална цена. Това е достъпна възможност за всеки приемащ или доскоро приемал антибиотици да се справи бързо с негативните им последици. Освен това бета глюкан като доказан имуностимулатор засилва защитните сили на организма за превенция на опасните бактериални усложнения.
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 10

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти