Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 5 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Производители

Борола ООД

Борола ООД

БОРОЛА е частна фирма, специализирана в областта на здравопазването. Тя е създадена през 1996г. Нашата мисия е цялостна грижа за здравето на човека чрез новаторски и по-различен начин на мислене. Години наред БОРОЛА произвежда висококачествени природни продукти, предоставя здравни услуги, предлага полезни идеи и осигурява цялостна здравна информация на населението, на фирми и организации в здравеопазването. В своята работа БОРОЛА разчита на своите добри специалисти, на екипността, на дългосрочното сътрудничество с чуждестранни и български фирми, на ползотворните си контакти с обществеността.

http://www.borola.com

99

продукти

ЛЕО Фарма

ЛЕО Фарма

ЛЕО Фарма e водеща дерматологична компания, която разработва, произвежда и предлага на пазара фармацевтични продукти за кожни заболявания в повече от 100 страни по света. ЛЕО Фарма е предпочитан международен партньор в грижите за подобряване на живота на хората по целия свят. Като един от световните лидери в дерматологията и дерматокозметиката датската компания се разширява в нови региони и пазари, достигайки повече пациенти и общества с лекарства и терапии, които са насочени към неудовлетворени медицински нужди.

http://www.leo-pharma.com/

2

продукти

Кулгрен Фарма

Кулгрен Фарма

През 1955 г., Ролф Кулгрен основава компанията Кулгрен Фарма. Мисията й е да предоставя висококачествени продукти за интимната хигиена и здраве, както и фармацевтични продукти. Компанията има дългогодишен опит в разработването, производството и търговията с продукти, съдържащи млечна киселина, предназначени главно за женското здраве. Производството се извършва изцяло в завода на Кулгрен Фарма в Швеция. Заводът е сертифициран в съответствие със стандартите на Добрата производствена практика. Той притежава модерна лаборатория за контрол на качеството на продуктите.

1

продукти

Ниба ООД

Ниба ООД

Фирма НИБА е създадена през 2001 г. и днес е сред водещите здравни компании в България. Тя е активен участник в пазара на висококачествени диетични добавки и продукти за здравето на хората. НИБА предоставя безопасни, висококачествени и ефективни продукти с достъпна цена. НИБА е известна със своите витамини и минерали за деца и възрастни. Компанията притежава двете известни търговка марки - “вкусни витамини” Vigora и Vitabor. Те са без алергени, глутен и ГМО, синтетични оцветители, изкуствени овкусители и консерванти и това ги прави любими на деца и родители.

0

продукти

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 12.45лв.
Околут

Околут

Цена: 12.45лв.

Сезонни продукти