Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 7 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

Производители

Борола ООД

Борола ООД

БОРОЛА е частна фирма, специализирана в областта на здравопазването. Тя е създадена през 1996г. Нашата мисия е цялостна грижа за здравето на човека чрез новаторски и по-различен начин на мислене. Години наред БОРОЛА произвежда висококачествени природни продукти, предоставя здравни услуги, предлага полезни идеи и осигурява цялостна здравна информация на населението, на фирми и организации в здравеопазването. В своята работа БОРОЛА разчита на своите добри специалисти, на екипността, на дългосрочното сътрудничество с чуждестранни и български фирми, на ползотворните си контакти с обществеността.

http://www.borola.com

117

продукти

Karo Healthcare

Karo Healthcare

Karo Healthcare e компания в сферата на здравеопазването, която предлага оригинални лекарствени продукти с и без рецепта в повече от 90 страни в света, като Европа и Северния регион. Седалището на Karo Healthcare е в Стокхолм, Швеция. От основаването на Karo Healthcare през 1987 г. компанията се стреми да подобри здравето и благосъстоянието на пациентите и потребителите. Мисията на Karo Healthcare е да предлага интелигентен избор за ежедневна грижа за здравето и благополучието на хората с цел повишаване качеството им на живот. Четирите основни ценности на Karo Healthcare са предизвикателство, действие, връзка и грижа.

https://www.karohealthcare.com/

2

продукти

Кулгрен Фарма

Кулгрен Фарма

През 1955 г., Ролф Кулгрен основава компанията Кулгрен Фарма. Мисията й е да предоставя висококачествени продукти за интимната хигиена и здраве, както и фармацевтични продукти. Компанията има дългогодишен опит в разработването, производството и търговията с продукти, съдържащи млечна киселина, предназначени главно за женското здраве. Производството се извършва изцяло в завода на Кулгрен Фарма в Швеция. Заводът е сертифициран в съответствие със стандартите на Добрата производствена практика. Той притежава модерна лаборатория за контрол на качеството на продуктите.

2

продукти

Ниба ООД

Ниба ООД

Фирма НИБА е създадена през 2001 г. и днес е сред водещите здравни компании в България. Тя е активен участник в пазара на висококачествени диетични добавки и продукти за здравето на хората. НИБА предоставя безопасни, висококачествени и ефективни продукти с достъпна цена. НИБА е известна със своите витамини и минерали за деца и възрастни. Компанията притежава двете известни търговка марки - “вкусни витамини” Vigora и Vitabor. Те са без алергени, глутен и ГМО, синтетични оцветители, изкуствени овкусители и консерванти и това ги прави любими на деца и родители.

0

продукти

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 15.00лв.
Околут

Околут

Цена: 15.00лв.

Сезонни продукти