Language: BG
Валута: BGN
  • BGN
|

Количка

0 артикула

Доставка

Доставката на вашите поръчки с куриер за цяла България е 5 лв.

Поръчките на стойност над 60 лв. се доставят безплатно до вас за България

Извън България цената на доставката се определя според държавата

ЛЕО Фарма

ЛЕО Фарма

ЛЕО Фарма

ЛЕО Фарма e водеща дерматологична компания, която разработва, произвежда и предлага на пазара фармацевтични продукти за кожни заболявания в повече от 100 страни по света. ЛЕО Фарма е предпочитан международен партньор в грижите за подобряване на живота на хората по целия свят. Като един от световните лидери в дерматологията и дерматокозметиката датската компания се разширява в нови региони и пазари, достигайки повече пациенти и общества с лекарства и терапии, които са насочени към неудовлетворени медицински нужди.

http://www.leo-pharma.com/

2

продукти

«1»

Продукти

Нанобаза

Ново поколение емолиент за възстановяване на кожната бариера

Нанобаза е съвременен високотехнологичен емолиент за възстановяване на кожната бариера. Подходящ е за увредена, суха и чувствителна кожа. Съдържа незаменими мастни вещества (напр. церамид), идентични с тези, произведени от кожата. Допринася за предпазване на кожата от изсъхване, намалява лющенето и я предпазва от вредни въздействия. Не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти.

Туба от 30 гр

Цена: 17.33лв.
Брой:

Липобаза

Специална дермокозметична грижа за суха и чувствителна кожа

Липобаза е специален дермокозметичен продукт, който поддържа естествената защита на кожата. Подходящ е за суха и чувствителна кожа. Съдържа 70% липиди, мек парафин и вазелин. Допринася за възстановяване на хидратацията и мекотата на кожата като възвръща физиологичното й равновесие и я прави гладка и еластична. Не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти.

Туба от 100 гр

Цена: 13.54лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Избрани продукти

Феминорм

Феминорм

Цена: 11.25лв.
Околут

Околут

Цена: 11.25лв.

Сезонни продукти

Имунобор Биотик

Имунобор Биотик

Цена: 16.50лв.
ДжинДжира Актив

ДжинДжира Актив

Цена: 15.00лв.